Acasă Info Local ,,𝐕𝐢𝐧𝐞 Mos Craciun“ – 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝗼𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜opiii 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐃𝐆𝐀𝐒𝐏𝐂 𝐈𝐥𝐟𝗼𝐯

,,𝐕𝐢𝐧𝐞 Mos Craciun“ – 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝗼𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜opiii 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐃𝐆𝐀𝐒𝐏𝐂 𝐈𝐥𝐟𝗼𝐯

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov (DGASPC Ilfov) a organizat la 9 decembrie 2021 un spectacol caritabil pentru copiii instituționalizați în cadrul DGASPC Ilfov.

Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov: ,,Copiii aflaţi în grija DGASPC Ilfov au nevoie de sprijinul nostru, de motivaţie, au nevoie ca noi să-i ajutăm să vadă partea frumoasă şi colorată a vieţii. Au nevoie, de asemenea, de susţinere pentru a-şi crea propriul drum şi să ştie că oricâte obstacole vor întâlni în viaţă, trebuie să le înfrunte cu mult curaj”.

Evenimentul a fost gândit ca un spectacol caritabil, la finalul căruia Moș Crăciun a împărțit daruri tuturor copiilor prezenți. Cadourile au fost alese cu grijă, respectând dorințele exprimate în scrisori individuale, transmise Consiliului Județean Ilfov în cursul lunii trecute.

Vincențiu Voicu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov: ,,Protecție, afecțiune și formare continuă – acestea sunt adevăratele năzuințe ale copiilor din centrele DGASPC. Egalitatea de șanse pentru o integrare cât mai bună în societate și sprijinul acordat pentru creșterea încrederii în forțele lor sunt definitorii pentru copiii instituționalizați. Ne dorim cu fiecare ocazie să le transmitem tinerilor valori care să-i ajute să se dezvolte în direcția unui viitor onest și sănătos”.

La spectacol au participat AVA și Ana-Maria Mărginean, câștigătarea concursului ,,Românii au talent”, City School – Charlize Maalouf, Denize, Joanna, Compania de teatru ,,Cristi Toma”, magicianul Teo, trupa de teatru tânăr ,,Victory of Art”, uriașul Andrei Stoica, Moș Crăciun și spiridușii săi.

Având în vedere contextul pandemic, s-au respectat măsurile în vigoare pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV 2, precum și măsuri suplimentare, copiii fiind testați anterior participării la acest eveniment.

Spectacolul a avut loc la Centrul Cultural ,,Ion Manu” din Otopeni și face parte dintr-o serie de activități pe care Consiliul Județean Ilfov le va organiza pentru a facilita incluziunea socială a copiilor aflați sub măsură de protecție în cadrul DGASPC Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here