Acasă Info Local 1 Decembrie: Viteza, bat-o vina!

1 Decembrie: Viteza, bat-o vina!

DISTRIBUIȚI

La 24 ianuarie a.c., în jurul orelor 23.30, un bărbat de 35 de ani din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 5, în apropierea comunei 1 Decembrie, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind carosabilul. În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului, acesta fiind transportat la un spital din București.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că accidentul a fost provocat pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Măgurele continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de vătămare corporală din culpă.

Tot la 24 ianuarie a.c., în jurul orelor 7.00, un șofer, de 40 de ani, din comuna Glina, care conducea un autoturism pe Șoseaua de Centură, din direcția Glina către A2, în apropierea kilometrului 26 a lovit un pieton, de 59 de ani, angajat în traversarea drumului. În urma evenimentului rutier produs a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la o unitate spitalicească din București. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că pietonul a traversat șoseaua fără să se asigure, printr-un loc nepermis. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Popești Leordeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii, infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − four =