Acasă Info Local 15 UAT din Ilfov au primit bani din rezerva Consiliului Județean pentru...

15 UAT din Ilfov au primit bani din rezerva Consiliului Județean pentru combaterea Covid 19

DISTRIBUIȚI

15 UAT din Ilfov au primit bani din rezerva Consiliului Județean pentru combaterea Covid 19

În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Ilfov, desfășurată în sistem online vineri, 20 noiembrie 2020, a fost votat un proiect de hotărâre privind deblocarea și utilizarea sumei de 600.000 de lei din fondul de rezervă bugetară în vederea remedierii situației de extremă dificultate la unele unități administrativ-teritoriale (UAT) în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid 19.

Câte 40.000 de lei au fost direcționați către comunele Berceni, Chiajna, Ciorogârla, Clinceni, Corbeanca, Cornetu, 1 Decembrie, Dobroești, Mogoșoaia, Snagov și Vidra și orașele Bragadiru, Buftea, Otopeni și Voluntari.

”Cred ca este de datoria noastră sa acordăm orice sprijin în lupta cu acest virus. Din păcate fondul de rezervă disponibil nu ne permite o alocare mai mare de 600.000 lei, dar cred ca este un sprijin pe care suntem obligați să îl facem în această situație dificilă. Îi rog pe toți locuitorii județului nostru să respecte regulile pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei din jur”, a declarat Hubert Petru Ștefan Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here