Acasă Info Local 24 de străzi noi asfaltate în Tunari în 2019

24 de străzi noi asfaltate în Tunari în 2019

DISTRIBUIȚI

La 29 ianuarie 2020 a avut loc procedura de recepție pentru pachetele de străzi din Tunari peste care s-a așternut asfaltul în anul 2019.

Este vorba de nu mai puțin de 24 de străzi sau porțiuni de strădă, însumând o lungime de peste 5 000 de metri, după cum susține primarul Alexandru Neacșu.

Străzile care au constituit obiectul intervenției totale sau parțiale sunt: Ceair, Bălții, Ozon, Pelicanului, Orientului, Fundătura Bălții, Pinului, Cireșului, Bradului, Intrarea Bălții, Revoluționarilor, Intrarea Pădurii, Codrului, Petre Ispirescu, Luminișului, Fagului, Rina, intr. Petre Ispirescu, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, San Marco, George Coșbuc, Fundătura Ceair, intr. Ceair.

Lucrările au constat în completarea sistemului rutier și așternerea unui strat asfaltic de uzură și protecție.

Garanția de bună execuția este de 36 de luni, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.

În urma acestor investiții, acum peste 95% dintre cetățenii comunei Tunari beneficiază de acces direct la o stradă asfaltată (5% reprezintă străzile noi unde procesul de construire al imobilelor este în curs).

Investițiile în infrastructură vor continua și în anul 2020, urmând a fi realizate importante lucrări în Vatra Satului pentru reabilitarea sistemului rutier și completarea cu trotuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =