Acasă Info Local 27 aprilie – 5 mai 2022/ Continuă campania ”Ilfov fără țânțari”

27 aprilie – 5 mai 2022/ Continuă campania ”Ilfov fără țânțari”

DISTRIBUIȚI

După prima acțiune terestră de combatere a populațiilor de țânțari adulți din perioada 5-14 aprilie, urmează intervenția asupra larvelor deja depuse. Aceasta implică o acțiune avio de larvicidare și se va desfășura deasupra luciului apelor- lacurilor, bălților, zonelor mlăștinoase și a altor obiective în care se impune această intervenție.

Acțiunea avio va avea loc în perioada 27 aprilie – 5 mai 2022, în funcție de condițiile meteo. Substanța folosită este insecticidul biologic Vectobag WG și nu are efect asupra florei și faunei terestre și acvatice.

Pe 27 aprilie acțiunea se va desfășura la Periș, Corbeanca, Ciolpani, Balotești, Snagov, Nuci, Gruiu, Moara Vlăsiei și Grădiștea, pe 28 aprilie la Cernica, Pantelimon, Brănești, Găneasa, Ștefănești, Afumați, Petrăchioaia, Dascălu, Dobroești, Tunari, Voluntari, Popești-Leordeni, Glina, Berceni și Vidra, iar pe 29 aprilie la Otopeni, Chitila, Mogoșoaia, Buftea, Copăceni, 1 Decembrie, Jilava, Dărăști, Măgurele, Chiajna, Dragomirești Vale, Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Bragadiru și Cornetu, anunță Biroul de Presă al Consiliului Județean Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here