Acasă Educatie 281 de contestații la proba de interviu din cadrul concursului pentru directori...

281 de contestații la proba de interviu din cadrul concursului pentru directori de școli

DISTRIBUIȚI

La Ilfov au fost doar trei

În perioada rezervată contestării rezultatelor obținute la proba de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, au fost înregistrate 281 de contestații. Listele nominale au fost afișate miercuri, 23 noiembrie, după finalizarea acestui proces, la sediul şi pe site-urile inspectoratelor școlare județene/ISMB.

Cele mai multe contestații au fost depuse în județele Dolj (30) și Timiș (23), respectiv în Capitală (25). În județele Tulcea, Ialomița, Giurgiu și Călărași proba nu a fost contestată. In judetul Ilfov au fost inregistrate trei contestatii.

Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale vor avea loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Sunt declarați ”admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și un punctaj total de cel puțin 105 puncte prin cumularea punctajelor celor trei probe de concurs.

Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie 2016.

Reamintim că pentru a asigura un cadru ocontestatiibiectiv de evaluare care să genereze o ierarhizare corectă a candidaților, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a decis ca evaluarea contestațiilor să fie făcută de o comisie din alt județ decât cel în care a fost susținută proba.

1 COMENTARIU

  1. Directorii ar trebui să aibă pregătire de manager fără normă didactica si salariul cât un profesor ! Să ai tot ce e necesar în școală: curat, aviz sanitar,isu etc Nu cum sunt ei cu idei de cașcaval și malai si mana in mana cu interlopi și primari la furat! Au doctorate în școli de excelență date de Rada Dumitru , au școli făcute din OSB placat cu polistiren si fara fundație , dar cu banii investiți în afaceri de primari. Au fost curbe de sacrificiu la salarii , la pensii pt ca directorii aceștia hoți să fure la așa numitele investiții în educație. Să își ia plată de la primar prin Vila , teren , doctorat. Doctoratele sunt o rușine fiind plăti pt sabotaj economic. Inspectoratul Ilfov e o rușine cu doctorii lor Ghita , Barbu , cu Titel care e coordonator la hotii. La ei se adaugă soții Grigore , Nicolau, Zglobiu(Zglobiu care are școală construită pe persoana fizica si el fiind membru în Consiliul Județean). Nelipsitul Udrescu,un aranjor de concursuri . Tot ce e trecut de 40 de ani ii găsim la coada la rețeaua familiala a securistului Cristea Mihai , la Urdăreanu .Au pus o țară pe butuci și fac si gălăgie cu valoarea lor .
    Ideal ar fi să stea la zdup aceste fiare cu dottore Titel,Ghita,Barbu etc Coordonatorii de doctorate sunt plătiți cu banii , vile să le dea să xeroxeze la hoți.
    Pe baza doctoratele au și câte 3 joburi plătite.
    Din urma mai vin și șmecheri bătrâni cu Ștefan Ghiorghiu și cu doctorate pt apartenenta la Direcția 4 a Securității a lui Cristea Mihai(cu fiul Adi director și el în Primăria Capitalei și nora cu contracte la Radet) și la familia Urdăreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here