Acasă Cultura 347 DE SCURTMETRAJE ÎNSCRISE LA ”CHITILA FILM FEST”

347 DE SCURTMETRAJE ÎNSCRISE LA ”CHITILA FILM FEST”

DISTRIBUIȚI

Chitila fest În competiția Chitila Film Fest 2015, din cadrul festivalului de film în aer liber organizat pe malul lacului Chitila, s-au înscris 347 de scurtmetraje. Dintre acestea, în cadrul festivalului vor fi proiectate 6 scurtmetraje de ficțiune și 6 documentare/reportaje. Cele 12 scurtmetraje au fost selectate de echipa de profesioniști a festivalului formată din persoane cu expertiză în domeniul cinematografic, potrivit unor criterii obiective și profesionale.

Juriul acestei ediții este format din Margareta Nistor, critic de film, Dorian Boguță, regizor și profesor UNATC, Cornel Mihalache, regizor si Cătălin Apostol, producător, jurnalist.

În cadrul festivalul va fi premiat câte un scurtmetraj din fiecare secțiune competițională și va fi acordat premiul special “Prețuiește Clipa”, pe baza aprecierilor publicului.

Vizionarea tuturor proiecțiilor intrate în competiție este liberă, dând astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de film să se conecteze la ultimele noutăți în domeniu, în fiecare seară de 14, 15 și 16 august , începând cu orele 21.00. Pe lângă scurtmetrajele din cadrul competiției, în fiecare din cele trei seri, publicul Chitila Film Fest va putea urmări proiecțiile unor filme românești de excepție: 14 august – ”Pruncul, petrolul şi ardelenii”, regia Dan Pizza, 15 august – ”E pericoloso sporgersi”, un film de Nae Caranfil, 16 august – ”America, venim”, regizat de Răzvan Săvescu. Pe 16 august, înainte de Gala de Premiere, va susține un recital Narcisa Suciu. – Andreea APOSTOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here