Acasă Economie 374 de locuri de muncă vacante în Ilfov

374 de locuri de muncă vacante în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 16 iunie 2021, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt înregistrate 374 locuri de muncă vacante.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Corina Florentina Preda, dintre acestea, 21 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 121 pentru studii medii, 71 pentru muncitori calificaţi şi 161 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: sef formatie, sef oficiu zonal, manager de zona, inginer chimist, controlor de gestiune, asistent medical generalist, bucatar, ofiter confoanalist, ajutor de bucatar, analist credite, secretara, agent de vanzari, casier, sudor, menajera, portar.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.N.O.F.M  https://www.anofm.ro/  sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 16 =