Acasă Info Local A fost aprobată Strategia Județului Ilfov în Domeniul Energiei 2018 – 2025

A fost aprobată Strategia Județului Ilfov în Domeniul Energiei 2018 – 2025

DISTRIBUIȚI

 

Consiliul Județean Ilfov a aprobat, la 26 iulie, Strategia Județului Ilfov în Domeniul Energiei 2018 – 2025. Aceasta are ca obiective generale securitatea aprovizionării cu energie și asigurarea dezvoltării economico-sociale în contextul unei viitoare cereri de energie în creștere, asigurarea competitivității economice prin menținerea unui preț suportabil la consumatorii finali, îmbunătățirea calității serviciilor energetice (îmbunătățirea calității iluminatului pentru atingerea standardelor în vigoare, îmbunătățirea calității serviciilor pentru încălzire, asigurarea continuității și siguranței în alimentare a consumatorilor finali de energie la parametrii stabiliți prin contracte) și protecția mediului prin promovarea eficienței energetice și utilizarea surselor de energie regenerabilă în vederea limitării efectelor schimbărilor climatice.

Strategia fundamentează un plan concret de acțiuni care să conducă la reducerea consumului de energie și la investiții în sisteme de energie regenerabilă în județ și care oferă o imagine mai fidelă a situației prezente în sectorul Energie din Ilfov, precum și a factorilor interni și externi care îl influențează.

Strategia a fost elaborată de Fundația Terra Mileniul III, cu sprijinul aparatului de specialitate din CJ Ilfov. – CĂLIN MATEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 11 =