Acasă Economie A început realizarea canalului colector pentru canalizarea pluvială spre Berceni

A început realizarea canalului colector pentru canalizarea pluvială spre Berceni

DISTRIBUIȚI

A început realizarea canalului colector pentru canalizarea pluvială spre Berceni. Colectorul va avea diametrul de un metru. Materialul din care este realizat tubul colector este unul recunoscut pentru calitățile sale. Este vorba despre pafsin, un material compozit, poliester armat cu fibră de sticlă și inserție de nisip, anunță secretarul de Stat în ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

De asemenea, continuă realizarea suprastructurilor pilelor și culeelor la rampele spre Berceni și Jilava, după ce la rampa spre Popești-Leordeni aceste lucrări au fost finalizate.

A început demolarea ultimei clădiri de pe amplasamentul lucrării, este vorba despre vechea moară din zona REMAT.

În această săptămână, Guvernul României a aprobat ultima expropriere necesară realizării acestei lucrări. Este vorba despre câteva suprafețe de teren de pe raza Sectorului IV.

”Am solicitat constructorului o semnalizare mai bună în șantier, în condițiile în care, în curând, traficul va fi deviat. Ca de obicei, am fost pe șantierul pasajului Berceni însoțit de viceprimarul comunei Berceni, George Ene”, a declarat Scrioșteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here