Acasă Anchete A vrut să fie primar de Pantelimon. A ajuns în arestul poliției...

A vrut să fie primar de Pantelimon. A ajuns în arestul poliției americane

DISTRIBUIȚI

Un român căutat în SUA pentru zeci de spargeri și cunoscut pentru modul abil în care se deghiza de fiecare dată a fost reținut în Bethlehem, New York.

Când poliția din Bethlehem l-a tras pe dreapta pe un bărbat român în vârstă de 50 de ani, au avut parte de o mare surpriză: în interiorul autoturismului au găsit mai multe elemente necesare deghizării și electronice în valoare de peste 10.000 de dolari.

Românul George Piha a fost oprit după o anchetă de o lună în legătură cu furturile din vestiare din zona Bethlehem și altele similare din întreaga țară.

De asemenea, poliția a găsit asupra lui mai multe cărți de credit, despre care se crede că ar fi fost furate tot din vestiare. Tot asupra lui ar fi fost găsite mai multe electronice de la Apple și Microsoft despre care se presupune că le-ar fi cumpărat cu cardurile de credit sustrase din vestiare.

Piha a spus inițial că este din Middle Village, un cartier din Queens. Cu toate acestea, ancheta a arătat că a venit recent în S.U.A. din România. El este un cetățean american prin naturalizare.

George Piha este suspectat că este implicat în furturi de carduri de credit din vestiare – și de achiziții ulterioare ulterioare cu cardurile furate – în județele Albany, Saratoga, Rensselaer, Erie, Monroe, Onondaga și Oneida. Ancheta este în desfășurare. Poliția din Betleem a executat recent un mandat de percheziție în New York, ca parte a investigației. El a fost condamnat de instanța din Bethlehem și a fost transferat la închisoarea din județul Albany fără posibilitatea de a se elibera pe cauțiune, relatează spotlightnews.com.

Piha a fost consilier județean din partea PPDD și candidat la Primăria orașului Pantelimon.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here