Acasă Info Local Accident cu patru victime la Otopeni

Accident cu patru victime la Otopeni

DISTRIBUIȚI
sursa foto: https://infotraficromania.ro
În această dimineață (26 ianuarie 2023), în jurul orelor 8:27, pe DN1 din Otopeni, la intersecția cu strada Radarului s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.
La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri și de ordine publică din Otopeni, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, care, din primele verificări, au stabilit că în urma accidentului sunt 4 victime, cu diferite leziuni. Una dintre cele 4 victime a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD, iar celelalte 3 au fost transportate cu echipajele medicale, sosite la fața locului.
Polițiști rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, precizează IPJ Ilfov.
Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Ploiești-București. Traficul a fost reluat în jurul orei 10.30.

1 COMENTARIU

  1. […] În această dimineață (26 ianuarie 2023), în jurul orelor 8:27, pe DN1 din Otopeni, la intersecția cu strada Radarului s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri și de ordine publică din Otopeni, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, care, din primele […]  » Vezi detalii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here