Acasă Anchete Acțiune de amploare în sistem integrat desfășurată  pe drmurile naționale din Ilfov

Acțiune de amploare în sistem integrat desfășurată  pe drmurile naționale din Ilfov

DISTRIBUIȚI

La această oră se desfășoară o acțiune pe linie rutieră, în sistem integrat, cu efective mărite,  la care participă 26 de echipaje de  poliție rutieră și ordine publică din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov,  împreună cu alte 26 de echipaje  de  la  alte  structuri ale Poliției  Române,  și aici vorbim de  polițiști din cadrul Direcției Rutiere-IGPR, din cadrul Birourilor Autostrăzi 1, 2 și 3,  de la Brigada Rutieră-D.G.P.M.B. și polițiști rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Argeș,  Buzău,  Dâmbovița,  Călărași,  Giurgiu,  Ialomița, Prahova și Teleorman, polițiști de la transporturi din cadrul Aeroportului Otopeni,  precum și  2  echipaje   RAR, 2 echipaje  ISCTR și  reprezentanți   din  cadrul Biroului  de  Metrologie  Legală.

Acțiunea are ca scop prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, precum și a celor care încalcă regimul legal de viteză.

Se acționează pe toate drumurile  naționale,  inclusiv  pe DNCB, iar la activități sunt folosite aparatele radar,  etilotest, alcooltest  și  drug test.

Deși  numărul accidentelor rutiere și al persoanelor decedat  ori grav rănite a scăzut în 8 luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut,  ne dorim ca în urma acestor acțiuni preventive dar și combative, numărul  accidentelor rutiere soldate cu persoane decedate ori cu persoane rănite grav să scadă în contiuare. Sursa: IPJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here