Acasă Info Local Adresă de email specială pentru proiectul apă-canal din Ilfov

Adresă de email specială pentru proiectul apă-canal din Ilfov

DISTRIBUIȚI
Lucrările de apă și canalizare înseamnă nu doar îmbunătățirea condițiilor de trai, ci și săpături, conducte, drumuri afectate, într-un cuvânt  disconfort, până la finalizarea lucrărilor.
Pentru că proiectul regional de apă și canalizare a stârnit interesul ilfovenilor, CJ Ilfov anunță crearea adresei de email 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐳𝐚𝐫𝐢𝐚𝐩𝐚𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥@𝐜𝐣𝐢𝐥𝐟𝐨𝐯.𝐫𝐨 dedicată celor care vor să semnaleze disfuncționalități în realizarea lui, dar și celor care vor să primească mai multe informații și clarificări.
”Am văzut interesul stârnit de subiect, v-am citit toate comentariile, știu că sunt și nemulțumiri, v-am primit și sesizările și petițiile. E important pentru mine să le soluționăm și să vă aducem lămuririle necesare. Pentru că informația face diferența”, a scris pe pagina sa de Facebook Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov.
Acesta menționează că este la curent cu faptul că în unele localități ritmul lucrărilor este lent, motiv pentru care a cerut antreprenorilor refacerea graficelor de execuție și recuperarea întârzierilor, dar și planuri de lucru și raport de activitate lunare, astfel încât termenele de execuție să fie respectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here