Acasă Info Local Adrian Ghiță, primarul comunei Domnești: Asigurăm protecția socială și de natură sanitară...

Adrian Ghiță, primarul comunei Domnești: Asigurăm protecția socială și de natură sanitară a oamenilor noștri din comună

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Domnești a efectuat, la 27 martie a.c., o rectificare bugetară pentru a acoperi costurile suplimentare derivate din instituirea stării de urgență.

Potrivit primarului Adrian Ghiță, au fost cuprinși atât banii necesari pentru dezinfectarea obiectivelor de pe domeniul public, materialele sanitare, echipamentele de protecție, substanțele biocide, detergenții stradali etc, cât și banii pentru ajutorarea persoanelor fără susținători sau altă formă de ajutor.

Adrian Ghiță: ”Astfel, am hotărât, împreună cu Consiliul Local, să acordăm ajutoare de urgență persoanelor de peste 65 de ani, cu domiciliul pe raza comunei Domnești, aflate în situația de a nu avea susținători și nicio altă forma de ajutor, pe toată perioada acoperită de decretarea stării de urgență. Avem șase echipe a câte doi oameni care se deplasează la domiciliul persoanelor identificate de primărie ca fiind în situații delicate care duc, săptămânal, pachete cu alimente și produse igienico-sanitare. Acesta este unicul mod prin care putem să asigurăm protecția socială și de natură sanitară a oamenilor noștri din comună, aflați la risc mare de îmbolnăvire”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =