Acasă Economie Afumați – ALICE GABRIELA PERJOIU, O MARE CAMPIOANĂ ÎN DEVENIRE

Afumați – ALICE GABRIELA PERJOIU, O MARE CAMPIOANĂ ÎN DEVENIRE

DISTRIBUIȚI

Afumați – ALICE GABRIELA PERJOIU, O MARE CAMPIOANĂ ÎN DEVENIRELa vârsta la care alte fete încă se bucură de copilarie, Alice Gabriela Perjoiu, din Afumați, a început să confirme cu fiecare concurs la care participă că va avea o carieră sportivă de succes. Chiar dacă are o vârstă fragedă (aproape 14 ani), Alice se mândreste cu un palmares de invidiat! A obținut rezultate foarte bune la concursurile la care a participat, deținând deja peste 45 de medalii câștigate la diferite competiții, cupe – și multe diplome.

La Olimpiada Națională Școlară a câștigat locul 1 pe faza de municipiu și s-a clasificat în finala care va avea loc în primăvara acestui an, unde se va desemna Campionul Național Școlar.

Locuiește în Afumați și practică atletismul de doi ani. Face zilnic naveta, însă nimic nu o oprește din lupta sa pentru a-și atinge țelul: acela de a ajunge cât mai sus, zicala după care se ghidează fiind Fight for your dreams!

Performanța cere sacrificii, astfel că la vârsta ei, de nici 14 ani, programul este unul foarte încărcat, timpul împărțindu-se între școală, meditații și antrenamente (uneori chiar și de două ori pe zi). Încurajată de antrenori și susținută de familie, Alice face față programului din dorința arzătoare de a ajunge o mare sportivă. Pentru ea sportul a devenit un stil de viață, unul foarte sănătos! Pe lângă atletism, practică și triatlon, un sport foarte solicitant care îmbină trei probe consecutive: înot, ciclism și alergare. Se caracterizează ca fiind o fire foarte ambițioasă, care nu cedează până nu realizează ceea ce își propune.

Este dublu legitimată: la Clubul Olimpia, sub atenția antrenoarei Ana Gut, cea care îi este tot timpul aproape și în care găsește permanent un sprijin, și la CSA Steaua – unde este antrenată de Adrian Toader (înot), cel care a crezut în ea de la început și i-a dat încredere în forțele proprii. La ciclism este antrenată de Laurentiu Gut.

Conform spuselor antrenorilor, evoluția ei este în continuă creștere iar anul acesta se așteaptă la cât mai multe rezultat pozitive, chiar dacă a avansat la categoria juniori. A obținut titlul de campion municipal, iar obiectivul următor este de a fi campioană națională la atletism, duatlon și triatlon.

Deși este la început de drum și știe că mai are multe ore de antrenament pentru a atinge performanțele dorite, speră să ajungă să participe la competiții internaționale unde să reprezinte România. În luna mai va merge în Grecia, la Turul Insulei Thasoss, concurs de ciclism pe șosea cu o lungimă totală de 92 km.- sursa: fcafumati.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here