Acasă Info Local Afumați: Plimbări gratuite cu trăsura, de 1 iunie, la primul târg de...

Afumați: Plimbări gratuite cu trăsura, de 1 iunie, la primul târg de adopții de câini si de pisici din Ilfov

DISTRIBUIȚI

De Ziua Copilului, centrul de echitație “Imperiul Cailor” vă așteaptă la primul târg de adopții din Ilfov. Cine adoptă un câine sau o pisică primește si mâncare de la Purina Pro Plan.

Pe 1 iunie copiii vor avea plimbări gratuite cu trăsura, din două în două ore. Primul atelaj pleacă la ora 10.00. Locurile sunt limitate și se ocupă în baza programării telefonice la 0724.352.673.

Toți participanții la târg vor avea acces în lumea minunată a cailor și pot interacționa direct cu aceștia, îi pot mângâia și le pot aduce morcovi sau mere.

Cătălin Nistor, proprietarul centrului de echitație: ”De 1 iunie, vă invităm să îi faceți copilului dumneavoastră un cadou… cu suflet: o pisică sau un câine. Un animal are capacitatea de a aduce zâmbetul pe buzele copilului și de a-l face mai responsabil, mai atent la nevoile celorlalți și mai comunicativ. Cine dă o șansă unui maidanez primește un prieten pe viață, loialitate și multe drăgălășenii. Animalele de rasă comună sunt mai rezistente la boli decât cele cu pedigree și mai au un avantaj: sunt gratis”.

Târgul, care va fi deschis între orele 10.00 și 19.00 este în comuna Afumați, Șoseaua Bucuresti-Urziceni, DN2, KM 18 +400 – Imperiul Cailor pe Waze și pe Google. Contact: 0724.352.673 sau 0723.786.682.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 11 =