Acasă Economie AJOFM Ilfov reamintește

AJOFM Ilfov reamintește

DISTRIBUIȚI

Corina Florentina Preda, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov amintește că la 20 aprilie 2018, la “Bursa generala a locurilor de munca” sunt asteptati participe angajatori cu locuri de munca vacante si persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Aceasta actiune va fi organizata la Colegiul Economic Viilor, sector 5, Bucuresti, incepand cu ora 9.00.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Angajatorii care doresc sa participe la aceasta actiune sunt rugati sa comunice, in scris, oferta de locuri de munca, completand formularul “Situatia locurilor de munca vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, pana in data de 17 aprilie 2018.

Pentru transmiterea ofertei de loc de munca si relatii suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, cu sediul in strada Ruginoasa, nr.4, sector 4, Bucuresti,

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here