Acasă Anchete Amenințare cu bombă la Școala Americană din Voluntari

Amenințare cu bombă la Școala Americană din Voluntari

DISTRIBUIȚI

Update 18.50: Din verificările efectuate de echipele de intervenție la fața locului, a reieșit că cele sesizate nu se confirmă. În zonă, traficul a fost reluat, anunță IPJ Ilfov.

La data de 2 martie a.c., in jurul orelor 15.00 polițiștii din Voluntari au fost sesizati cu privire la faptul ca la American School of Bucharest ar putea exista un dispozitiv exploziv. Potrivit IPJ Ilfov, în acest context s-a relationat cu echipa pirotehnica din cadrul Serviciului Roman de Informatii si s-a creat un perimetru de siguranță pentru a fi evacuate persoanele din școală. De asemenea traficul in zonă a fost restricționat.

În continuare se efectuează cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Buftea.

”În urma unui e-mail prin care s-a primit o amenințare cu bomba, Școala Americană a alertat autoritățile. Echipele Poliției Române și specialiștii pirotehniști din cadrul Serviciului Roman de Informații au ajuns la fața locului, au demarat procedurile specifice și se iau măsurile necesare de verificare în astfel de situații”, se arată într-o informare a SRI. Foto: Europa FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here