Acasă Economie ANGAJATORII ILFOVENI, DEZINTERESAȚI DE ȘOMERI

ANGAJATORII ILFOVENI, DEZINTERESAȚI DE ȘOMERI

DISTRIBUIȚI

Bursa muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a organizat vineri, 26 septembrie 2014, „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”. Acţiunea s-a desfăşurat la Colegiul Economic Viilor, din Şos. Viilor, nr.38, Sector 5, Bucureşti. În vederea participării la Bursă au fost contactaţi 420 de angajatori, din care s-au prezentat 28,aceştia oferind 300 de locuri de muncă. Au participat 250 de persoane, 50 fiind selectate în vederea încadrării. Cele mai multe locuri de muncă au vizat persoanele cu studii medii şi muncitorii calificaţi.

Numărul total de locuri de muncă vacante, destinat tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a avut următoarea structură: 67 posturi pentru studii superioare, 316 posturi pentru studii medii,135 pentru muncitori calificaţi si81 pentru muncitori necalificaţi.

În cadrul Bursei pentru absolvenţi a fost amenajat un atelier pentru tehnici de căutare a unui loc de muncă (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intenție, prezentarea la un interviu) participând 50 de persoane. De asemenea, consilierii de orientare profesională ai instituţiei au oferit detalii despre serviciile pe care A.J.O.F.M. Ilfov le pune la dispoziţia angajatorilor, cât şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă, precum şi informaţii despre condiţiile de muncă în străinătate, prin intermediul consilierului EURES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here