Acasă Politic  ANI a lansat „Asistent e-DAI”, un asistent virtual de conversații pentru cei...

 ANI a lansat „Asistent e-DAI”, un asistent virtual de conversații pentru cei care depun declarații de avere și de interese

DISTRIBUIȚI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a lansat „Asistent e-DAI”, un Chatbot dedicat utilizatorilor platformei e-DAI pentru completarea și depunerea declarațiilor de avere și de interese.

Asistentul virtual e-DAI este o soluție de AI (inteligență artificială) conversațională, care vine în întâmpinarea persoanelor interesate de informații referitoare la înregistrarea și logarea în platforma e-DAI. De asemenea, asistentul virtual oferă și informații referitoare la sistemul de completare și depunere a declarațiilor de avere și de interese, dialogând în timp real cu deponenții.

Tehnologia pe care se bazează „Asistent e-DAI” este o platformă conversațională low-code, care permite entităților să automatizeze comunicarea cu persoanele interesate cu ajutorul asistenților virtuali inteligenți. Aceasta este implementată cu succes în rândul organizațiilor din diferite medii, cum ar fi bănci, unități medicale, companii de asigurări și de utilități.

Modul de utilizare a chatbot-ului „Asistent e-DAI”: Persoana interesată adresează o întrebare prin Chatbot, acesta asociază întrebarea cu un răspuns. DaCă chatbot-ul nu generează o soluție la întrebarea formulată, aceasta din urmă este stocată, fiindu-i alocat ulterior un răspuns. În cazul expus anterior, persoanei interesate îi este recomandat să revină în scurt timp cu întrebarea respectivă pentru a primi răspunsul așteptat.

La 15 iunie 2022 este data limită la care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010) pot depune declarațiile de avere și de interese anuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here