Acasă Editorial Anul acesta

Anul acesta

DISTRIBUIȚI

Anul acesta mulți oameni vor înlocui în mintea lor gândurile bazate pe frică cu credințe în care curajul și încrederea dau tonul.

Anul acesta mulți oameni vor învăța să ignore vocea interioară care-i critică și care le spune ”nu poți”, ”nu ai cum să reușești”, ”nu meriți”, ”nu ești suficient de bun”, ”imposibil” etc. și vor asculta de vocea care izvorăște din puterea lor interioară.

Anul acesta mulți oameni vor renunța la joburi stresante și plictisitoare și îșsi vor face o afacere proprie.

Anul acest muți oameni vor renunța la blazare, plictiseală, la resemnarea fatalistă în fața vietți și vor face din viața lor un prilej de sărbătoare continuă.

Anul acesta mulți oameni vor depăși gândurile și emoțiile negative și le vor înlocui cu gânduri și emoții pozitive – prietenie, încredere, acceptare, curaj, iubire, bucurie.

Anul acesta mulți oameni vor înceta să mai facă compromisuri cu ei înșiși și cu viața lor pentru că știu că un compromis duce la altul și rezultatul este unul profund nefast.

Anul acesta mulți oameni vor conștientiza că viața nu este o povară, ci poate fi privită ca o călătorie cu peisaje care se schimbă în permanență sau ca un joc de strategie.

Anul acesta mulți oameni își vor descoperi puterea interioară, se vor elibera de tot ceea ce nu le mai folosește sau îi trage în jos și vor deveni arhitecții unei vieți croite pe măsura visurilor lor.

Tu vei face parte dintre ei? – CĂTĂLIN ZAMFIRA, deputat de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here