Acasă Economie Apă-canal Ilfov: Cele mai avansate lucrări, la Brănești

Apă-canal Ilfov: Cele mai avansate lucrări, la Brănești

DISTRIBUIȚI

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, va informa, săptămânal, despre stadiul lucrărilor de apă și canalizare din județ, cel mai important proiect al său în acest mandat.

La ora actuală, cele mai avansate lucrări sunt în localitatea Brănești. Startul s-a dat în iunie, anul trecut. Până acum s-au făcut, în total, 28.206  metri, din care 14.393 metri rețea de apă și 13.813 metri rețea de canalizare.

Lucrările fac parte din contractul „R-03 Reabilitare și extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Pantelimon, Brănești” și au o valoare de aproape 90 de milioane de lei, fără TVA. Constructorul s-a angajat, în termen de 34 de luni, să facă 33.200 metri extindere rețea distribuție apă, 29.100 metri – extindere rețea canalizare și 12 stații noi de pompare apă uzat.

”Vă reamintesc, proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată este cofinanțat cu bani europeni. Valoarea totală este de 419 milioane de euro, pentru apă și canalizare în 20 de localități”, afirmă Thuma. – CĂLIN MATEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here