Acasă Info Local Arafat: ”La o petrecere mâine în spațiul închis nu cred că eu...

Arafat: ”La o petrecere mâine în spațiul închis nu cred că eu aș merge, chiar dacă sunt vaccinat. Încă!”

DISTRIBUIȚI

”La o petrecere mâine în spațiul închis nu cred că eu aș merge, chiar dacă sunt vaccinat. Încă! Mai aștept. Eu, personal, nu aș merge. Eu personal, care nu sunt om de petreceri, nu merg de regulă la petreceri, însă dacă mă invită cineva în spațiu închis, aș spune că încă mai aștept. Dacă mă invită la o masă în spațiu închis, să stăm să mâncăm la o masă, să discutăm… Este cu totul altfel. Este contactul”, a spus Raed Arafat joi, la Antena 3. El spune că la club sau în discotecă contactul este mai apropiat.

”Petrecerea sau discoteca sau în club… este altfel de contact, mult mai apropiat, de regulă e mai aglomerat, lumea se mișcă foarte mult. Pe când la masă stai, mănânci și discuți cu oamenii care sunt în jurul tău”, a mai spus Arafat.

El a adăugat că și până acum tinerii au făcut petreceri. ”De ce să ne ascundem acum? O făceau și până acum. Trebuie respectate aceste reguli. Nu cred că tinerii vor da petreceri și se vor testa cu teste rapide. Eu sper ca în viitor să avem tineri vaccinați”, a mai spus șeful DSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =