Acasă Info Local ARHIVĂ ÎN FLĂCĂRI LA DĂRĂȘTI – ILFOV

ARHIVĂ ÎN FLĂCĂRI LA DĂRĂȘTI – ILFOV

DISTRIBUIȚI

26 mai, orele 19.00

Pompierii se luptă la această oră să stingă un incendiu care a izbucnit la un depozit din localitatea Dărăşti din judeţul Ilfov, flăcările manifestându-se pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Hala care arde este pe structură metalică, amenajată ca depozit pentru arhivă.

La faţa locului sunt zece autospeciale de stingere, patru autoscări, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare. Până la ora transmiterii ştirii, nu sunt informaţii cu privire la eventuale persoane surprinse în interior. Totodată, pompierii nu cunosc cu exactitate natura materialelor care ard.

În interior sunt depozitate stive de hârtie, dosare, arhivă. Din cauza vântului, incendiul se dezvoltă. După modul de manifestare a fumului, când pompierii au ajuns la fața locului, in interior materialele ardeau generalizat. – Fptp: Mediafax

1 COMENTARIU

  1. Ce bine ca exista firme unde alte firme de fraieri isi depoziteaza arhivele, sa arda impreuna cu arhivele altor firme. Afaceri de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here