Acasă Info Local Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov susține ”Maratonul Vaccinării” de...

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov susține ”Maratonul Vaccinării” de la Spitalul Buftea

DISTRIBUIȚI

La solicitarea Consiliului Județean Ilfov, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) modifică programul liniilor R402 și R436, asigurând astfel accesul facil la „Maratonului Vaccinării”, organizat în perioada 14 – 16 mai 2021, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea.

Astfel, preluarea călătorilor la și de la centrul de vaccinare (Strada Studioului, nr. 5) se va face cu autobuzele liniilor regionale R402 (Străulești – Sitaru) și R436 (Cartier Dămăroaia – Buftea), care vor fi deviate până la centrul de vaccinare, cu întoarcere la Studiourile Buftea.

Programul de circulație poate fi consultat pe site-ul operatorului, www.stbsa.ro.

TPBI a dispus ca operatorul de transport să asigure preluarea călătorilor pe toată perioada programului de funcționare a centrului de vaccinare, care a fost extins cu patru ore (08.00-24.00).

Publicul interesat va primi dozele de vaccin Pfizer-BioNTech sau Moderna doar pe baza cărții de identitate valabile, fără programare. Între orele 22:00 – 24:00, persoanele care se îndreaptă spre centrul de vaccinare Buftea sunt exceptate de la restricțiile de trafic impuse de starea de alertă, la fel și cei care pot face dovada vaccinării.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =