Acasă Economie ASOCIERI ALE C.J. ILFOV PENTRU MODERNIZAREA LOCALITĂȚILOR BRAGADIRU, CLINCENI, PERIȘ ȘI CERNICA

ASOCIERI ALE C.J. ILFOV PENTRU MODERNIZAREA LOCALITĂȚILOR BRAGADIRU, CLINCENI, PERIȘ ȘI CERNICA

DISTRIBUIȚI

asocieri-cj-ilfovConsiliul Județean Ilfov a aprobat, la ultima ședință, asocierea cu Consiliul Local Clinceni pentru modernizarea unor străzi din localitate. Valoarea proiectului se ridică la 10.208.020 lei, contribuția comunei Clinceni ridicându-se la 1.020.802 lei.

De asemenea, pentru comuna Periș au fost alocate 421.036 lei pentru branșamentul electric la stația de epurare, contribuția consiliului local fiind de 42.103 lei.

Pentru orașul Bragadiru, CJ Ilfov a aprobat asocierea cu consiliul local pentru modernizarea sistemului rutier pe străzile Dumbravei, Salciei, Curcubeului, Ficuslui, Lăcrămioarei, Ciocârliei, Garofiței, Băniei și pe aleile Ștefan Luchian, Epigoniilor și Codrului, în valoare de 650.000 de lei, contribuția primăriei condusă de Vasile Cimpoeru fiind de zece la sută din valoarea totală a lucrărilor. Pentru ”Lucrări de profilare străzi – Mugurelui, Safirului, Gidiceni, Caporalului, Gliei (partial), Vitejiei (partial), Mărășești (partial), Diamantului (partial), Macul, Crișul Repede (partial) și Sabarului” au fost alocați 200.000 de lei, consiliul local contribuind, de asemnea, cu zece la sută.

Tot la Bragadiru se realizează ”lucrări segmente de drum incluse în proiectul de drumuri Modernizarea infrastructurii rutiere, refacerea suprafeței carosabile și a trotuarelor aferente” pe tronsoanele întrerupte de pe străzile Orhideelor și Mărăști, în valoare de 150.000 de lei, contribuția Consiliului Local fiind de zece procente – și modernizarea sistemului rutier pe străzile Alunului, Toamnei, Iernii, Cireșar, Parfumului, Rubinului, Opalului și Aleea Podișor, în valoare de 405.000 lei, cu o contribuție locală de 40.500 lei.

La Cernica, CJ Ilfov va contribui cu două milioane de lei, iar Consiliul Local cu 1.180.466 lei pentru refacerea covorului asfaltic pe străzile Dorinței, Floare Albastră, Irisului (Gabriela Gogolea), Lacul Tei, Luceafărului, George Coșbuc, I.L. Caragiale și Revedere. Nu înultimul rând, CJ Ilfov va contribui cu 3,5 milioane lei, iar Consiliul Local cu 500.000 de lei pentru construcția unui nou sediu de primărie. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here