Acasă Economie Astăzi s-a plantat în Ilfov

Astăzi s-a plantat în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Astăzi a avut loc la Cernica o acțiune de împădurire, pe o suprafața de 5 hectare. Acțiunea ”Plantează în Ilfov”, ajunsă la doua ediție, a fost organizată de CJ Ilfov, în colaborare cu Primăria Cernica, Ocolul Silvic Ilfov și Asociația ”Creștem România”.

Au participat peste 1.000 de voluntari, printre care prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, primarul localității Cernica, dar și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

”Nu e nimic mai frumos decât să vezi o mare de oameni care luptă, cot la cot, pentru o lume mai bună și mai curată. Astăzi, la Cernica, am plantat 20.000 de puieți, 15.000 de salcâmi și 5.000 de frasini. Am plantat pe o suprafață de 5 hectare. Le mulțumesc mult tuturor! Particip mereu cu mare drag la campaniile de împădurire. Sunt acțiuni esențiale pentru sănătatea noastră, pentru viitor. Grija pentru mediu este o prioritate pentru mine, îmi doresc un Ilfov verde în care să ne placă cu adevărat să locuim”, a declarat Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov.

3 COMENTARII

  1. […] Astăzi a avut loc la Cernica o acțiune de împădurire, pe o suprafața de 5 hectare. Acțiunea ”Plantează în Ilfov”, la a doua ediție a fost organizată de CJ Ilfov, în colaborare cu Primăria Cernica, Ocolul Silvic Ilfov și Asociația ”Creștem România”. Au participat peste 1.000 de voluntari, printre care prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here