Acasă Anchete ATAC LA ILFOV

ATAC LA ILFOV

DISTRIBUIȚI

teza-pandeleDoctorii Petre Tobă (ultima oară fost ministru al Internelor) şi Florentin Costel Pandele (primarul orașului Voluntari) au fost apăraţi cu rapoarte ”incomplete”, ”superficiale” şi agumente care ”creează confuzii”. Asta au conchis membrii Consiliului General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor Universitare (CNATDCU), miercuri, 7 septembrie, care, după mai bine de trei ore de dezbateri, au decis reanalizarea lucrărilor de doctorat ale acestora.

Tobă și Pandele nu scapă, așadar. de acuzațiile de plagiat. Tezele lor vor fi reanalizate de altă comisie CNATDCU, la propunerea ministrului Educației, Mircea Dumitru.

Vicepreședintele CNATDCU, Marius Andruh, a precizat că au existat 29 de voturi împotriva celor două rapoarte, două în favoarea lor și nouă abţineri. Astfel, s-a stabilit că rapoartele sunt incomplete și că verdictul final va fi dat de o altă comisie, care va fi formată din persoane din afara Consiliului.

”E o degringoladă pornită de la faptul că, în Comisia de științe militare din noul CNATDCU, care a fost reîmprospătat acum câteva luni, s-a ales să fie numiți oameni din cele trei universități: Academia SRI, Academia de Poliție și Universitatea Națională de Apărare. Cum credeți că cineva de la o universitate unde sunt sute de cazuri de plagiat, colegi ai acelor oameni care au permis să se scrie teze de doctorat plagiate, ar putea să spună că da, e o situație în care s-a plagiat masiv. Pentru a fi departe de orice suspiciune, Comisia trebuia făcută de experți externi, profesori români care predau în alte state, care pot spune ce e si ce nu e plagiat. Și un copil de clasa a patra poate spune dacă pagina din stânga seamănă cu pagina din dreapta”, a susținut pentru B1 TV Emilia Șercan, jurnalista de la care au plecat acuzele asupra celor doi.

Pandele contraataca

Cu totii stim cat de important este timpul, pentru fiecare dintre noi! Din respect pentru timpul tuturor, doresc sa ajut CNATDCU in problema spinoasa a lucrarii sustinute de Florentin Costel Pandele, adica de subsemnatul, in fata comisiei de doctorat de la Academia Militara! Avand in vedere ca exista 29 de membri care au votat impotriva rapoartelor intocmite chiar de propria comisie tehnica de experti care a sustinut ca lucrarea mea de doctorat nu este plagiata, transmit CNATDCU sa nu isi mai piarda timpul incercand sa formeze comisii peste comisii.

Incerc sa ma pun in situatia ridicola a celor care se afla sau se vor afla in aceste comisii si sunt nevoiti sa execute un ordin politic si/sau conjunctural, pe care nu il pot comenta. De aceea propun ca, de aceasta data, sa fie invitati nu specialisti in integrarea in UE sau in stiinte militare, ci specialisti in viticultura, apicultura si chiar puericultura. Dupa 17 ani in care am servit statul roman, din care 13 pe marile si oceanele lumii, constat acum ca imi este pusa la indoiala competenta si buna credinta. Ordinul este clar: Analizati, analizati, pana cand iese plagiatul! Nu s-a gasit acum? Nu-i nimic, avem timp!

Cu certitudine, dupa ce se va rezolva acest caz de importanta nationala- plagiatul lui Pandele-, isi vor gasi rezolvarea mai toate problemele actuale: alocatiile copiilor se vor tripla, ELCENUL va furniza gratis agent termic catre RADET, autostrazile suspendate vor brazda vazduhul, iar RCA se va micsora. Sa traiti!

Florentin Costel Pandele

Comandant de cursa lunga

In prezent, primar al orasului Voluntari

P.S. Va asigur ca aceasta scrisoare nu este un plagiat! Dar, cu siguranta, membrii noii comisii pe care o veti alcatui pot demonstra contrariul! Nu uitati carnetul de conducere, categoria B. Si aici se pot ascunde multe neclaritati!

Aceasta scrisoare este un pamflet. Tot un pamflet consider ca este si decizia dvs de astazi, doamnelor si domnilor din CNATDCU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here