Acasă Economie Atelier de lucru ”G-Rail Connecting Regions” (Green Rail)

Atelier de lucru ”G-Rail Connecting Regions” (Green Rail)

DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), din partea regiunii Bucuresti-Ilfov, au organizat în parteneriat cu Primăria Algeciras, Entitatea Locală Autonomă Bobadilla-Estación şi Guvernul Regional Andalusia din Spania, Regiunea Pomorskie din Polonia, Regiunea Hauts din Franța un atelier de lucru intitulat „G-Rail Connecting Regions” (Green Rail).

Evenimentul, desfășurat în mediul online în data de 13 octombrie 2021 a fost interactiv, cu prezentări video și intervenții ale reprezentanților regiunilor cu accent pe situația infrastructurii de transport, conexiuni disponibile și eficiența energetică a infrastructurii feroviare.

De asemenea, sistemul de instruire și educație vocațională a fost evidențiat ca subiect relevant pentru implementarea acordului verde european cu privire la transportul feroviar.

În prima parte, reprezentanții regiunilor au prezentat din experiența, nevoile și oportunitățile infrastructurii de transport, iar în partea a doua s-a desfășurat sesiunea de întrebări adresate tuturor invitaților sau particular pentru o anumită regiune.

Mai multe detalii despre eveniment, galeria foto, materialul video si prezentarile sunt disponibile la https://2014-2020.adrbi.ro/evenimente/13-octombrie-2021-atelier-adrbi-la[1]saptamana-europeana-a-regiunilor-si-oraselor-g-rail-connecting-regions/. www.adrbi.ro www.inforegio.ro Foto Facebook ADRBI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here