Acasă Cultura “AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE CELEI DE-A V-A EDIȚIE A CHITILA FILM FEST”

“AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE CELEI DE-A V-A EDIȚIE A CHITILA FILM FEST”

DISTRIBUIȚI

În perioada 14 – 16 august 2015 va avea loc cea de-a V-a ediție a Chitila Film Fest (CFF), festivalului de film în aer liber organizat pe malul lacului Chitila din orașul cu același nume.  

CFF 1Chitila Film Fest va fi dedicat memoriei marelui actor Eusebiu Ștefănescu, prezent la prima ediție a festivalului și care a decedat în luna martie a acestui an. Prezența masivă a publicului la edițiile precedente, peste 20 000 de persoane în doar trei zile de festival și ecourile pozitive din presă au confirmt locul bine fixat al festivalului în peisajul festivalurilor de film autohtone, cât și identitatea sa aparte, bine conturată, prin complexitatea secțiunilor incluse în programul evenimentului, dar și prin organizare.

În cei cinci ani de existenţă, CFF a devenit un brand recunoscut pentru calitatea programelor prezentate, organizarea excelentă și, mai ales, atmosfera unică: apusul pe malul lacului Chitil, publicul aşezat in zona celor trei stejari seculari, simbol al rezistenţei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, marcaţi în trecut pe hărţile militare ca ajutor pentru aterizarea avioanelor; invitații de excepție, targurile de produse tradiționale, ecologice și hand-made ș.a. .

Programul festivalului cuprinde două secțiuni competiționale, precum și programe necompetitive. Pentru participarea filmelor în cadrul festivalului, nu se vor percepe taxe de înscriere, iar premiile vor fi acordate în urma hotărârii unui juriu abilitat format din personalități de marcă ale domeniului cinematografic. Vizionarea tuturor proiecțiilor intrate în competiție este liberă, dând astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de film să se conecteze la ultimele noutăți în domeniu.

1 COMENTARIU

  1. E adevarat Ovidiu, dar eu cred (si, daca e neiove pot argumenta etc) ca la PSD sunt cei mai multi si cei mai fara obraz, ca sa zic asa. Exista diferente de grad si intre rele, ca sa zic asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here