Acasă Anchete Autoritățile din Ilfov și-au adus aminte

Autoritățile din Ilfov și-au adus aminte

DISTRIBUIȚI

Polițiștii ilfoveni și reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare își aduc aminte, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, că în județ sunt organizate târguri în care se vând produse de sezon fără niciun fel de bon fiscal și în condiții improprii de igienă.

Weekend-ul trecut, polițiștii au dat amenzi în târgurile și piețele din Ilfov în valoare totală de peste 19.000 de lei.

La 16 și 17 decembrie a.c., peste 30 de poliţişti ilfoveni de investigare a criminalității economice, ordine publică și rutieră au desfășurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele), în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, în târgurile și piețele din Domnești, Bragadiru, Voluntari și Brănești.

În urma raziei polițiștilor au fost verificate ”peste 10 societăți comerciale” precum și 46  de persoane fizice care comercializau diverse produse agroalimentare în locațiile vizate, fiind aplicate peste 30 de amenzi în valoare totală de peste 19.000 de lei.

La acțiune au mai participat jandarmi și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare. Acţiunile vor continua şi în perioada următoare având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, ne asigură IPJ Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here