Acasă Anunturi AVIZE G.A. – INFORMARE

AVIZE G.A. – INFORMARE

DISTRIBUIȚI

JUDEȚUL ILFOV – CONSILIUL JUDEȚEAN anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a avizului de gospodărirea apelor de la Administraţia Naţională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea – S.G.A Ilfov pentru obiectivul de investiţii:ELABORARE S.F. ȘI STUDII AFERENTE PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII – DRUM DE LEGĂTURĂ ÎNTRE DJ 301 – TÎNGANU – A2 – CERNICA= 8 KM”, localizat în judeţul Ilfov. Această investiţie este nouă.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1966, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa Str. Dr. Ernest Juvara, nr. 3-5, sector 6, tel.021.212.56.93, Fax 021.212.56.99, E-mail drumuri@cjilfov.ro.

2 COMENTARII

  1. […] JUDEȚUL ILFOV – CONSILIUL JUDEȚEAN anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a avizului de gospodărirea apelor de la Administraţia Naţională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea – S.G.A Ilfov pentru obiectivul de investiţii: “ELABORARE S.F. ȘI STUDII AFERENTE PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII – DRUM DE LEGĂTURĂ ÎNTRE DJ 301 – TÎNGANU […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here