Acasă Social Aztăzi, 14 localități din Ilfov vor beneficia de dezinsecție terestră

Aztăzi, 14 localități din Ilfov vor beneficia de dezinsecție terestră

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, prin intermediul Serviciului Județean de Dezinsecție și Ecologizare a Mediului Ilfov, continuă campania „Ilfov fără țânțari”.

Fiecare mașină implicată în campania de dezinsecție este dotată cu GPS și poate fi urmărită în timp real pe o hartă interactivă, conform link-ului postat pe pagina: Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov

Începând cu ora 22:00, se va acționa în următoarele 14 localități: Măgurele, Jilava, Bragadiru, Clinceni, Ciorogârla, Domnești, Dragomirești-Vale, Chiajna, Chitila, Buftea,Mogoșoaia, Dărăști, Copăceni, Cornetu.

Această acțiune vizează reducerea populației de țânțari în zonele urbane și rurale (zonele adiacente localităților). Pentru această acțiune, se va utiliza produsul STING, un insecticid cu acțiune prin contact și ingestie, aplicat într-o doză de 30 ml/ha. Produsul este toxic pentru albine, pești și alte organisme acvatice.

1 COMENTARIU

  1. […] Consiliul Județean Ilfov, prin intermediul Serviciului Județean de Dezinsecție și Ecologizare a Mediului Ilfov, continuă campania „Ilfov fără țânțari”. Fiecare mașină implicată în campania de dezinsecție este dotată cu GPS și poate fi urmărită în timp real pe o hartă interactivă, conform link-ului postat pe pagina: Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov Începând […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here