Acasă Educatie Bacalaureat/Ilfov/ Nu s-au înregistrat cazuri de tentativă de fraudă

Bacalaureat/Ilfov/ Nu s-au înregistrat cazuri de tentativă de fraudă

DISTRIBUIȚI

La 22 iunie s-a desfășurat prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea de Limba și literatura română. În centrele de examen organizate în județul Ilfov au fost prezenți 1.287 candidați, iar 66 nu s-au prezentat la examen. Niciun candidat nu a avut temperatura peste 37.3 ̊C. Nu s-au înregistrat cazuri de tentativă de fraudă, deci nu au fost candidați eliminați, informează Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

Următoarele probe vor avea loc marți, 23 iunie – Limba și literatura maternă, miercuri, 24 iunie – proba obligatorie a profilului și joi, 25 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

În conformitate cu prevederile art.5 și ale art.6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, publicarea rezultatelor elevilor, obținute în urma susținerii examenelor naționale, se va realiza cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 01 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Candidații care depun contestații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × two =