Acasă Educatie Balotești: Dezbatere privind redeschiderea școlilor

Balotești: Dezbatere privind redeschiderea școlilor

DISTRIBUIȚI

La 26 ianuarie, au avut loc, la Primăria Balotești, consultări cu privire la intenția Guvernului de a redeschide școlile începând cu data de 8 februarie, odată cu începerea celui de-al doilea semestru al anului școlar.

La dezbatere a participat, alături de autoritățile locale și de factorii responsabili cu învățământul – directorii școlilor, asociația de părinți, coordonatorii gradinițelor și centrelor educaționale – și senatorul PSD de Ilfov, Alfred Laurențiu Antonio Mihai.

Acesta și-a pus întrebarea ”în ce condiții și cum vor putea parinții și profesorii să continue educația elevilor în siguranță, în contextul actual al pandemiei de coronavirus”.

În cadrul dezbaterii au fost făcute propuneri la obiect: testarea gratuită a profesorilor și elevilor, cursuri prin scenariul hybrid, găsirea unei modalități de înlocuire a profesorilor care s-ar putea infecta cu acest virus, reducerea numărului de elevi/clasă, modalitatea de recuperare a materiei pierdute, achizitionarea de logistică și echipamente pentru predarea online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here