Acasă Anchete Balotești/Intervenție a trupelor speciale de poliție pentru a potoli mai mulți romi...

Balotești/Intervenție a trupelor speciale de poliție pentru a potoli mai mulți romi zgomotoși

DISTRIBUIȚI

În prima zi de Paști, în jurul orei 15.20, polițiștii din Otopeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în spatele unui bloc de locuințe din Balotești, județul Ilfov, s-au strâns aproximativ 25-30 de persoane, de etnie romă, femei și bărbați, care tulburau liniștea publică prin zgomote, muzică la volum ridicat, larmă și grătare, scrie Gandul.ro.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din Otopeni, care le-au solicitat să părăsească zona și să intre în locuințe, însă aceștia au refuzat, devenind violenți atât prin limbaj, cât si prin comportament.

Pentru restabilirea climatului de ordine și siguranță publică în zonă au fost direcționate mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, care au procedat la imobilizarea si conducerea la Sediul Poliției din Otopeni  a mai multor persoane de sex masculin.

Pentru tulburarea liniștii publice, șase persoane au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/19 91 și a Ordonanței Guvernului nr 1/ 1999,  cu amenzi în cuantum de 120.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − five =