Acasă Info Local Balotești, Mogoșoaia, Snagov și Ștefăneștii de Jos, în carantină, din această seară

Balotești, Mogoșoaia, Snagov și Ștefăneștii de Jos, în carantină, din această seară

DISTRIBUIȚI

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis în această seară intrarea în carantină, pentru 14 zile, a încă patru localități (cu satele aparținătoare) din Ilfov. Este vorba de Balotești (cu satele aparținătoare Balotești, Dumbrăveni și Săftica), Mogoșoaia (cu satul aparținător Mogoșoaia), Snagov (cu satele aparținătoare Snagov, Ciofliceni, Ghermănești, Tâncăbești și Vlădiceasca) și Ștefăneștii de Jos, (cu satele aparținătoare Ștefăneștii de Jos, Crețuleasca și Ștefăneștii de Sus).

Propunerile au fost înaintate Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, iar șeful DSU, secretarul de Stat dr. Raed Arafat, a emis ordinele.

Carantina a fost instituită pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 07.04.2021 ora 22:00.

Pentru măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în localitățile carantinate sau care tranzitează zonele carantinate, vă rugăm să consultați Ordinele Șefului DSU!

Lista tuturor localităților ilfovene aflate în carantină astăzi, 24 martie 2021 poate fi consultată AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 5 =