Acasă Info Local Balotești/ Pachete de sprijin distribuite permanent

Balotești/ Pachete de sprijin distribuite permanent

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei comunei Balotești distribuie permanent apă și alimente oamenilor din comună. Cei care pot beneficia de acest sprijin sunt persoanele aflate în izolare, cele în vârstă și cele care nu au venituri. Astfel de acțiuni au loc des, astfel că primarul Cristian Ștefan Pretorian îi roagă pe cetățeni să stea în casă pentru a rămâne sănătoși!

Numerele de telefon la care persoanele aflate în izolare la domiciliu sau persoanele vulnerabile pot comunica situația în care se află și pot cere sprijin primăriei sunt 0730.118.598 (permanent), 0735.172.838 (Poliția Locală Balotești – permanent) și 021/351.10.92 (Primăria Balotești – între orele 8.00 și 16.00).

Pachetele de sprijin sunt acordate, la cerere, persoanelor izolate la domicliu din evidența DSP și persoanelor din evidența Compartimentului de Asistență Socială al Primăriei. Reprezentanții primăriei fac tot posibilul ca informațiile să ajungă la cât mai mulți oameni.

Primarul Pretorian atenționează că ”facem orice e nevoie pentru siguranța noastră, dar idiferent de măsurile pe care le luăm noi e nevoie de ajutorul tuturor ca să depășim mai repede această criză. Nu uitați! E important să stați în casă, să vă expuneți cât mai puțin! Trecem împreună peste criza asta!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here