Acasă Anchete Balotești, Voluntari/Persoane reținute pentru conducere fără permis

Balotești, Voluntari/Persoane reținute pentru conducere fără permis

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Rutieri din Ilfov, împreună cu polițiști din cadrul Polițiilor Voluntari, Otopeni și Stațiunii Snagov au acționat la 7 decembrie a.c., pe drumurile publice din județ, pentru un trafic rutier în condiții de siguranță.

În trafic, polițiștii rutieri au constatat nereguli, astfel că, pe de o parte au discutat cu participanții la trafic, în scop preventiv, iar pe de altă parte, au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002, cu amenzi în valoare de 21170 lei, din care 37 de sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice, 7 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, una pentru utilizarea telefonului fără a deține dispozitiv hands free la volan și 4 sancțiuni, pentru lipsa documentelor.

Au fost efectuate 23 de testări cu aparatul alcooltest, reținute 12 certificate de înmatriculare, un set de placuțe de înmatriculare și reținut un permis de conducere, pentru consumul de alcool la volan.

De asemenea, la data de 7 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Ilfov s-au sesizat din oficiu și au deschis 2 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit IPJ Ilfov, la orele 8:00 și respectiv 13:07, fiind în executare atribuțiilor de serviciu, polițiștii rutieri au oprit în trafic două autoturisme, primul, pe strada Institutului din Balotești, iar cel de al doilea, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Voluntari. În urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că, aceștia nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Drept urmare, pe data de 7 decembrie a.c., polițiștii Biroului Accidente din Ilfov, au emis două ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, față de cei doi conducători auto, bănuiți de comiterea faptelor cercetate. La 8 decembrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar, față de cei 2 bărbați, pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here