Acasă Anchete Barna, invitație la DLAF

Barna, invitație la DLAF

DISTRIBUIȚI

Vicepremierul Dan Barna a anunțat joi că a primit ”o invitație” din partea DLAF pentru a furniza informații despre ”activitatea antreprenorială pe care a desfășurat-o înainte de a intra în politică”.

”Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil și vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfășurat-o înainte de a intra în politică. În aceste zile solicitarea mea a dat roade și am primit o invitație de la DLAF pentru, și citez, “furnizarea informațiilor pe care le dețineți în legătură cu activitatea desfășurată în cadrul proiectului” aflat în verificare. Era foarte bine dacă această invitație nu s-ar fi lăsat atât așteptată – am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidențiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spațiul public”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Dan Barna susține că va ”onora cu încredere” invitația DLAF. ”Acum sper că odată cu această invitație, pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar verificarea începută în campania electorală să își încheie parcursul și să scurteze drumul adevărului către lumină. Adevărul, onestitatea și transparența au caracterizat întreaga mea carieră – în politică și înainte – iar prezența mea la DLAF este exact garanția că asta nu este un slogan, ci un crez”, a mai scris Barna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here