Acasă Politic Barna zice că USR PLUS ”va câștiga dreapta din România” dacă va...

Barna zice că USR PLUS ”va câștiga dreapta din România” dacă va rămâne în opoziție

DISTRIBUIȚI

Fostul vicepremier Dan Barna, aflat în plină campanie electorală pentru șefia partidului, susține că „USR PLUS va fi partidul care va câștiga dreapta din România”, dacă se va lua decizia rămânerii în opoziție după criza politică generată de demiterea ministrului Justiției de către premierul Florin Cîțu. Declarația a fost făcută, duminică, la Botoșani.

Co-președintele USR PLUS afirmat, într-o conferinţă de presă, că, în cazul în care nu va reveni la guvernare, USR PLUS „va face o opoziţie responsabilă”, subliniind că partidul pe care îl conduce este unul matur, conform Agerpres. „Vom face o opoziţie responsabilă, exact aşa cum ne-am comportat, deşi nu am fost trataţi ca atare, pe toată perioada guvernării. USR PLUS este în momentul de faţă partidul matur din politica din România şi intenţionăm să rămânem aşa”, a precizat Barna. În acelaşi timp, co-preşedintele USR PLUS a spus că viitorul PNL „depinde de deciziile pe care le vor lua în următoarele săptămâni”.

„Deciziile următoarelor săptămâni vor determina perspectivele electorale ale tuturor jucătorilor”, a adăugat Dan Barna.

Pe de altă parte, liderul USR PLUS susţine că partidul său îşi doreşte să aibă „şansa să facă acele reforme de care România are disperată nevoie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + twenty =