Acasă Anchete Braconieri în plasa polițiștilor

Braconieri în plasa polițiștilor

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Ordine publică au continuat acțiunile pentru protejarea fondului piscicol și prevenirea braconajului, constatând, în ultima săptămână, 37 de infracțiuni. Peste jumătate de tonă de pește a fost confiscată.

În perioada 2 – 8 februarie a.c., sub coordonarea Direcției de Ordine Publică a Poliției Române, polițiștii au organizat 214 acțiuni și controale, fiind verificate 53 de societăți comerciale de comercializare a peștelui și a produselor din pește, 34 de amenajări piscicole/asociații de profil și 175 de piețe sau târguri.

În urma acestor activități pentru prevenirea braconajului, echipele de control au constatat 37 de infracțiuni privind pescuitul și acvacultura, pentru care sunt cercetate 31 de persoane, și au aplicat 742 de sancțiuni contravenționale (18 pentru încălcările legale privind pescuitul și acvacultura), în valoare de peste 200.000 de lei

De asemenea, au indisponibilizat și confiscat 525 de kg. de pește proaspăt, 91 de plase de pescuit tip setci monofilament și din fir textil, 2 ambarcațiuni și unelte de pescuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here