Acasă Anchete Bragadiru: Arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție

Bragadiru: Arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție

DISTRIBUIȚI

La data de 20 iunie a.c., polițiștii orașului Bragadiru au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cercetat într-un dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea uneia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, amenințare și distrugere.

Potrivit IPJ Ilfov, în seara zilei de 18 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, a sesizat prin plângere faptul că, bărbatul, concubinul acesteia, a amenințat-o cu moartea și i-a distrus și geamurile de la bucătărie și balcon.

Polițiștii orașului Bragadiru au emis la data de 18 iunie a.c. un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul respectiv, iar la data de 19 iunie a.c., acesta ar fi încălcat una dintre măsurile prevăzute de ordinul respectiv, prin aceea că s-ar fi apropiat în mod repetat de adresa de domiciliu a victimei, unde a amenintat-o cu acte de violență, de natură să-i producă temere acesteia.

Ieri, 20 iunie a.c. bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu,  iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here