Acasă Info Local Bragadiru: Au început lucrările pentru amenajarea unei grădinițe cu program prelungit în...

Bragadiru: Au început lucrările pentru amenajarea unei grădinițe cu program prelungit în cartierul Independenței

DISTRIBUIȚI

În orașul Bragadiru au început lucrările pentru amenajarea unei grădinițe cu program prelungit în cartierul Independenței, pe strada Dealului, un proiect  la care am muncit mult și pe care mi-l doresc finalizat cât mai repede, în beneficiul copiilor și părinților din comunitatea noastră, declară primarul Gabriel Lupulescu..

Orașul Bragadiru a obținut finanțare pentru construirea și amenajarea unei noi grădinițe cu șașe grupe și program prelungit în cartierul Independenței, pe strada Dealului. Proiectul, în valoare totală de peste 10,6 milioane de lei, va fi derulat cu sprijinul Consiliului Județean Ilfov, care va contribui cu 9.592.565 lei. Acestei sume i se adaugă 1.065.840 lei, cofinanțare de la bugetul local.

Noua investiție completează proiectul pentru construirea unei noi școli și a unei noi grădinițe în strada Gliei, depus la Compania Națională de Investiții în luna decembrie 2021.

Potrivit proiectului, grădinița va fi construită pe un teren cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați și va beneficia de minimum 10 săli de grupă, o sală de activități comune cu 130 de locuri, o sală de mese, grupuri sanitare, cabinet medical și spații administrative. În exterior, vor fi amenajate spații de joacă pentru cei mici și zone verzi. Foto: FB Gabriel Lupulescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here