Acasă Info Local Bragadiru – Beat, fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate

Bragadiru – Beat, fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate

DISTRIBUIȚI

betiviTot mai mulți inconștienți circulă pe drumurile publice din România, polițiștii de la Rutieră făcând cu greu față problemelor pe care aceștia le pun celorlați participanți la trafic.

De exemplu, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov cercetează un bărbat, de 29 de ani, din Bragadiru, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Cel în cauză a fost depistat în trafic, pe strada Putu Olteni, din comuna Clinceni, în timp ce conducea un autovehicul, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat în circulație. De asemenea, întrucât șoferul emana vapori de alcool, i s-a solicitat testarea alcoolscop, acesta refuzând să fie testat atât cu aparatul etilotest cât și recoltarea de mostre de sânge.

De asemenea, la 13 aprilie a.c., la orelea 23.50, un alt tânăr, de 20 de ani, a fost oprit în trafic de polițiștii din Corbeanca, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație pe Drumul Județean 101. Polițiștii au stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg/l, acesta refuzând recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor a reieșit faptul că vehiculul i-a fost incredințat susnumitului de un bărbat din comuna Corbeanca, pe numele acestuia din urma polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare. De asemenea, pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here