Acasă Economie Bragadiru, Clinceni/Încă 71 de km de rețea de distribuție a apei și...

Bragadiru, Clinceni/Încă 71 de km de rețea de distribuție a apei și 98 km de rețea de canalizare

DISTRIBUIȚI

La 21 iulie a avut loc, la Bragadiru, semnarea Contractului de execuţie lucrări R-06 „Reabilitare si extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată” în Bragadiru și Clinceni.

La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, primarul orașului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, precum și primarul comunei Clinceni, Adrian Budeanu.

Acest contract, cu o valoare de 92.731.701,23 lei fără TVA lei, face parte din proiectul derulat de societatea Apă-Canal Ilfov, intitulat ”Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Ilfov, în perioada 2014 – 2020” și are o durată de execuție a lucrărilor de 34 de luni de la data ordinului de începere și 36 de luni perioadă de notificare a defectelor.

La Bragadiru, rețeaua de distribuție a apei va fi extinsă cu 35 de km, iar cea de canalizare cu 38 de km. De asemenea, vor fi construite 13 stații de pompare a apei uzate.

La Clinceni, rețeaua de distribuție a apei va fi extinsă cu 36 de km, cea de canalizare cu 60 de km și vor fi construite 28 de stații de pompare a apei uzate. Foto: FB Gabriel Lupulescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 6 =