Acasă Info Local Bragadiru, exemplu de solidaritate

Bragadiru, exemplu de solidaritate

DISTRIBUIȚI

Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de inundațiile din ultima perioadă, Primăria orașului Bragadiru a făcut un apel umanitar către populația care are posibiltatea de a dona produse alimentare greu alterabile, produse de igienă, bunuri funcționale.

Ajutoarele au fost strânse la punctul de colectare din incinta Casei de Cultură ”Mihai Eminescu”, cu sprijinul direct al Poliției Locale Bragadiru.

Astfel, Crucea Roșie Ilfov a primit o donație în bunuri și bani colectați de la angajații Primăriei Bragadiru și de la mai mulți locuitori ai orașului. Bunurile – produse alimentare, îmbrăcăminte și aparate electrocasnice – au fost donate de locuitori, firme și organizații neguvernamentale care activează în localitate.

Suma donată de angajații Primăriei Bragadiru depășește 10.500 de lei. Donația a fost făcută la sfârșitul lunii iulie și a fost folosită de Crucea Roșie Ilfov pentru sprijinirea unor persoane care au avut de suferit de pe urma inundațiilor din luna iulie.

De remarcat faptul că Penitenciarul Rahova a donat 335 de pâini, iar unele persoane fizice, pe lângă apă, zahăr, orez, conserve de carne, îmbrăcăminte și saci cu haine, au donat aragazuri și butelii de aragaz, frigidere și mașini de spălat.

Primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru, mulțumește donatorilor pentru gestul de solidaritate. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here