Acasă Economie Bragadiru/Extindere cu patru grupe în etajul al doilea mansardat al grădiniței din...

Bragadiru/Extindere cu patru grupe în etajul al doilea mansardat al grădiniței din str Coralului nr. 2

DISTRIBUIȚI

Creșterea numărului de copii de vârstă preșcolară, precum si nevoia unui sistem de educație modern, adaptat noilor cerințe sociale, au dus la constatarea că orașul Bragadiru are nevoie de extinderea capacității unităților de educație preșcolară care să facă față unui necesar de încă 80 – 100 copii, respectiv circa patru grupe de câte 20 de copii în sistem normal și maximum 25 de copii în regim aglomerat.

Primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru, grădinița se adresează copiilor din localitate, din noul cartier rezidențial dintre Soseaua Alexandriei și zona Ghencea, unii cu necesitatea instituționalizării într-un program prelungit motivat de părinții în general ocupați și fără posibilități materiale de asigurare a supravegherii copiilor cu ajutorul altor membri ai familiei sau angajarea de personal specializat.

Soluția propusă este extinderea cu încă patru grupe în podul circulabil existent al clădirii Grădiniței din strada Coralului nr. 2. Clădirea inițială a fost special proiectată astfel încât să poată fi extinsă în viitor, în funcție de cererea de locuri la un moment dat. Acel moment a sosit, susține primarul Vasile Cimpoeru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 4 =