Acasă Politic Brătienii 2.0

Brătienii 2.0

DISTRIBUIȚI

Procedurile pentru demiterea Guvernului au intrat în linie dreaptă. După ezitări și critici la adresa celor care vor să dărâme Executivul în plină criză, Guvernul a decis să sesizeze CCR pentru faptul că moțiunea a fost depusă în sesiune extraordinară, nu în sesiune ordinară.

Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, alături de alte trei persoane, a fost arestat pentru o fraudă sute de mii de dolari donați pentru a construi un zid la frontiera cu Mexic.

În Germania se discută despre reducerea programului de muncă la patru zile pe săptămână, iar ministrul Muncii inclină spre această soluție în vederea reducerii șomajului, în contextul pandemiei.

Aleksei Navalnîi, opozantul lui Vladimir Putin, ar fi fost otrăvit, iar acum este inconștient și internat la terapie intensivă.

Comisia Europeană a încheiat joi o serie de discuții preliminare cu CureVac pentru achiziționarea unui potențial vaccin împotriva COVID-19.

Kim Jong-un și-a delegat mai multe responsabilități apropiaților săi, inclusiv surorii sale, care ar fi acum responsabilă cu politica față de SUA și Coreea de Sud.

Ministrul Educației anunță noi modificări ale structurii anului școlar, astfel că numărul de ore la clasa pregătitoare se va reduce din acest an școlar.

Toată lumea vrea să fie primar. Nu face excepție nici autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, care vrea să conducă Primăria Sibiu.

Comisia Europeană oferă ajutoare de stat pentru cinci aeroporturi regionale, banii urmând să ajute la diminuarea pierderilor înregistrate ca urmare a pandemiei.

Germania a actualizat lista zonelor de risc din România, iar trei județe au fost deja scoase din categorie. Și MAE le recomandă românilor să evalueze oportunitatea unor deplasări oriunde în străinătate din cauza riscului crescut de infectare cu COVID-19. – sursa: EurActiv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here